Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
11:00 - 17:00
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Σκηνή Φρυνίχου

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών
Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού

έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη θεατρική παράσταση

"Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι"

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες παραστάσεων 11:00 π.μ. & 03:00 μ.μ.

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Σκηνή Φρυνίχου 

Tο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζει φέτος στην ανακαινισμένη σκηνή της οδού Φρυνίχου, την αυθεντική ιστορία του Κόναν Ντόυλ «Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι», σε νέα, θεατρική διασκευή για παιδιά, γεμάτη μυστήριο και περιπέτειες!

Το σπάνιο, γαλάζιο Ρουμπίνι ακολουθεί μια απίστευτη διαδρομή, γεμάτη απανωτές ληστείες και ατυχήματα! Ταξιδεύει από τον ποταμό Αμοΐ στα βάθη της Κίνας, μέχρι τα χιονισμένα βουνά των Ελβετικών Άλπεων για να καταλήξει στο Βικτωριανό Λονδίνο ως δώρο στα χέρια της ψηλομύτας Κόμισσας Μόρκαρ και ... να εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τη κοσμηματοθήκη της, στο ξενοδοχείο «Κοσμοπόλιταν»! Ο Ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, με τον πιστό του φίλο Δόκτορα Ουάτσον, καλούνται να ξεδιαλύνουν την υπόθεση που κρύβει πολλά παράξενα γεγονότα … Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ, όταν στα χέρια τους καταφθάνει ένα μαύρο, φθαρμένο καπέλο και μια χήνα, με ένα περίεργο σημάδι στο κεφάλι ...

Θεατρική διασκευή: Άνδρη Θεοδότου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης
Σκηνικά – Κοστούμια: Πάρις Μέξης & Μαντώ Ψυχουντάκη
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Παίζουν (αλφαβητικά) : Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Χριστίνα Κωστέα, Γιάννης Σαρακατσάνης, Μαρία Τζάνη, Δημοσθένης Φίλιππας, Κίμων Φιορέτος, Ευθύμης Χαλκίδης

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Για κρατήσεις εισιτηρίων, πατήστε εδώ

Κυριακή στην Αθήνα! Πάμε μία βόλτα στην Πλάκα;

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γραφείο Fund Drive, στο τηλ: 210 6798217, 218 ή ηλεκτρονικά στο email: fund_drive@haef.gr.

Σχετικά Αρχεία