Επιστολή γονέων για το α΄τετράμηνο

                                                                                                    Ψυχικό, 19 Ιανουαρίου 2018
Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 θα έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης στις βαθμολογίες των μαθητών για το 1ο τετράμηνο, μέσω της εφαρμογής SoSimple, την οποία ήδη χρησιμοποιείτε για να κλείνετε τις συναντήσεις σας με τους καθηγητές του Γυμνασίου.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το 1ο τετράμηνο και η ενημερωτική συνάντηση με τους καθηγητές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, από 16:15 έως 19:15 στις αίθουσες του Σχολείου μας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αρχείο. Προκειμένου να διευκολυνθεί η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων, σας παρακαλούμε ιδιαιτέρως να προσέλθετε στο Σχολείο μετά τις 16:00.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 θα έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης, μέσω του λογισμικού managebac, στο report με τη βαθμολογία και την περιγραφική αξιολόγηση των κριτηρίων των μαθημάτων του MYP, που έχουν αξιολογηθεί έως τώρα, για την α΄ και β΄ γυμνασίου. Αντίστοιχα, η ενημέρωσή σας για την περιγραφική αξιολόγηση της γ΄ γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί μέσω του cms (course management system).

                                                                                                 Ο Διευθυντής του Γυμνασίου
                                                                                                 Παναγιώτης Γιαννουλάτος