Εκδρομή για rafting στο Λάδωνα

Τα Ειδικά Προγράμματα διοργανώνουν για μαθητές 6ης Δημοτικού, 1ης, 2ης και 3ης Γυμνασίου ημερήσια εκδρομή για Rafting στον ποταμό Λάδωνα, την Παρασκευή, 24/11/17.  Το Rafting είναι ένα ομαδικό σπορ κατάβασης ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Το πλήρωμα αποτελείται από έναν επαγγελματία οδηγό ποταμού και από 6-12 κωπηλάτες, ανάλογα με το μέγεθος της βάρκας το οποίο καθορίζεται από το βαθμό δυσκολίας του ποταμού και την ποσότητα των νερών του. Ο έμπειρος οδηγός που βρίσκεται στη βάρκα καθοδηγεί το πλήρωμα και του δίνει τις ανάλογες εντολές για να κωπηλατεί ανάλογα, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα φυσικά εμπόδια που συναντώνται κατά τη διάρκεια της κατάβασης

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Παρασκευή, 24/11/17

08:00     Αναχώρηση από το Ψυχικό - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ στο ΨΥΧΙΚΟ

11:30     Άφιξη στον ποταμό Λάδωνα, στο χωριό Δάφνη

12:00     Rafting, τοξοβολία, παιδαγωγικά παιγνίδια

15:00     Γεύμα                    

16:00     Αναχώρηση

19:30     Άφιξη στο Ψυχικό -  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ 

 

Το κόστος συμμετοχής είναι € 120,00.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

  • Όλες οι μεταφορές – μετακινήσεις με λεωφορεία του Σχολείου
  • Γεύμα
  • Ενοικίαση εξοπλισμού rafting και εκπαίδευση από ειδικευμένους εκπαιδευτές
  • Όλες οι δραστηριότητες (τοξοβολία, παιχνίδια)
  • Ασφάλεια ταξιδιού και ασφάλεια αθλητικών ατυχημάτων
  • Φροντίδα και παρακολούθηση των παιδιών από υπεύθυνους συνοδούς του Σχολείου

 

Οι μαθητές θα πρέπει να φορούν  ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά με πολύ καλό πέλμα, ζεστά ρούχα, ανάλογα με τον καιρό (μόνο μακρύ παντελόνι – όχι σορτς), αντιανεμικό αδιάβροχο και να έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν ή κλειστά παπούτσια θαλάσσης, πετσέτα, μαγιό, αντικουνουπικό και μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα, εσώρουχα και κάλτσες, καθώς επίσης γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντιηλιακό, βούτυρο κακάο και ένα σακίδιο 30lt που θα περιέχει νερό, σνακ (π.χ. μπάρες δημητριακών, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς). 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητο να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, στο γραφείο των Ειδικών Προγραμμάτων (κτήριο ΚΑΠΠΣ, 1ος όροφος, τηλ. 210.6726452), ή αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής με fax (210.6744970) ή email (specialprograms@haef.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Ακυρώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017.

 

Η  εξόφληση  του ποσού των € 120,00  θα πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που θα λάβετε ηλεκτρονικά από το Λογιστήριο μαζί με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Σημειώστε ότι η Δήλωση Συμμετοχής φέρει χαρακτήρα δεσμευτικό για τη χρέωση του παιδιού με το κόστος της εκδρομής .  Η ακύρωση συμμετοχής μετά την Τετάρτη, 22/11/17, πιθανόν να επιφέρει ολική ή μερική χρέωση ανάλογα με την δυνατότητα ακύρωσης των κρατήσεων και λοιπών χρεώσεων.