Εκδρομή στον Παρνασσό για Ski - Snowboard

Τα Ειδικά Προγράμματα διοργανώνουν εξόρμηση για Ski ή Snowboard, για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’  Λυκείου, την Κυριακή, 21/1/18, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.  Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ασφαλές, εκπαιδευτικό, διασκεδαστικό και ανοικτό για όλα τα επίπεδα (ski ή snowboard).

Πρόγραμμα (Με την επιφύλαξη απρόοπτων καθυστερήσεων):

06:00 Αναχώρηση από την Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου στο Ψυχικό (καλό θα ήταν να βρίσκεστε στο χώρο επιβίβασης το αργότερο στις 05:50). 

10:30  Άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού μετά από μία στάση στο Λιβάδι για παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων γυμναστών – δασκάλων. 

11:00-12:30   Μάθημα

12:30-13:00   Διάλειμμα

13:00-14:30   Μάθημα

15:00 Συγκέντρωση στο λεωφορείο

15:15 Αναχώρηση.  Κατά την επιστροφή, διάλειμμα μιάμισης ώρας για φαγητό 

20:00  Άφιξη στην Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου στο Ψυχικό

Κόστος συμμετοχής: € 95,00 για ski και για snowboard.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά
 • Ενοικίαση εξοπλισμού ski ή snowboard και κράνους.  Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική. Όσα παιδιά φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό ή κράνος, θα έχουν έκπτωση επί της τιμής: Ski & snowboard ð 11,00€ και κράνος ð 5,00€
 • Εκπαίδευση ski ή snowboard αποκλειστικά από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε προκαθορισμένα ολιγομελή τμήματα (για το ski 6-9 άτομα και για το snowboard 5-8 άτομα), με βάση την ηλικία και το επίπεδο των χιονοδρόμων
 • Γεύμα (ορεκτικό, κυρίως πιάτο, σαλάτα και αναψυκτικό)
 • Ασφάλεια ταξιδιού και ασφάλεια αθλητικών ατυχημάτων
 • Φροντίδα και παρακολούθηση των παιδιών από συνοδούς του Σχολείου
   

Δεν περιλαμβάνεται το κόστος της κάρτας αναβατήρων - 12 ευρώ.  Τα χρήματα για τις κάρτες αναβατήρων δίνονται στους συνοδούς, με την παράδοση των παιδιών στο λεωφορείο.


Σημαντικές οδηγίες
:

Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν ζεστά ρούχα (περισσότερα λεπτά στρώματα), αδιάβροχο παντελόνι, ορειβατικές μάλλινες κάλτσες (μέχρι το γόνατο), αδιάβροχα γάντια, να έχουν μαζί τους σνακ και νερό για το διάλειμμα, σκούφο, μάσκα σκι ή γυαλιά ηλίου, αντιηλιακό και βούτυρο-κακάο για τα χείλη.  Προαιρετικά σε ένα σακίδιο πλάτης (με φαρδιές τιράντες) μπορούν να έχουν ένα επιπλέον μπλουζάκι και δύο επιπλέον ζευγάρια κάλτσες.

Υπεύθυνη εκδρομής: κα Βιρτζίνια Κάρας.

 

Όροι συμμετοχής στην εξόρμηση:

 1. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητο να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, στο γραφείο των Ειδικών Προγραμμάτων (κτίριο ΚΑΠΠΣ, 1ος όροφος, τηλ. 210.6726452), ή αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής με fax (210.6744970) ή email (specialprograms@haef.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η  εξόφληση του ποσού θα πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που θα λάβετε ηλεκτρονικά από το Λογιστήριο μαζί με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Σημειώστε ότι η Δήλωση Συμμετοχής φέρει χαρακτήρα δεσμευτικό για τη χρέωση του παιδιού με το κόστος της εκδρομής Η ακύρωση συμμετοχής μετά την Πέμπτη, 18/1/18, στις 14:00, πιθανόν να επιφέρει ολική ή μερική χρέωση ανάλογα με την δυνατότητα ακύρωσης των κρατήσεων και λοιπών χρεώσεων.
 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της εξόρμησης λόγω κακών καιρικών συνθηκών οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν την Παρασκευή, 19/1/18.
 3. Οι συνοδοί έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την τοποθεσία εξόρμησης ή να τροποποιήσουν το πρόγραμμα σε περιπτώσεις κακοκαιρίας και έκτακτης ανάγκης.
 4. Ακύρωση της δήλωσης μπορεί να γίνει το αργότερο ως τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 18/1/18,  διαφορετικά θα θεωρείται ότι το μέλος συμμετείχε στην εξόρμηση.