Εκδρομή στα Καλάβρυτα για Ski-Snowboard

Τα Ειδικά Προγράμματα διοργανώνουν εξόρμηση για Ski ή Snowboard, για μαθητές 3ης, 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού και Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου, την Κυριακή, 28/1/18, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.  Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ασφαλές, εκπαιδευτικό, διασκεδαστικό και ανοικτό για όλα τα επίπεδα (ski ή snowboard).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (με την επιφύλαξη απρόοπτων καθυστερήσεων):

06:00 Αναχώρηση από την Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου στο Ψυχικό (καλό θα ήταν να βρίσκεστε στο χώρο επιβίβασης το αργότερο στις 05:50). 

10:00-10:30 Άφιξη στα Καλάβρυτα μετά από μία στάση για παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων γυμναστών – δασκάλων. 

11:00 Άφιξη στο χιονοδρομικό

11:00-12:30 Μάθημα

12:30-13:00 Διάλειμμα

13:00-14:30 Μάθημα

15:00 Συγκέντρωση στο λεωφορείο

15:15 Αναχώρηση.  Κατά την επιστροφή διάλειμμα μίας ώρας για φαγητό 

20:00 Άφιξη στην Κεντρική Πύλη του Κολλεγίου στο Ψυχικό

Κόστος συμμετοχής για ski ή για snowboard: € 95,00.


Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά.
 • Ενοικίαση εξοπλισμού ski ή snowboard και κράνους.  Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική.
 • Όσα παιδιά φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό ή κράνος, θα έχουν έκπτωση επί της τιμής:
  Ski & snowboard ð €11,00 κράνος ð €5,00
 • Εκπαίδευση ski ή snowboard αποκλειστικά από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε προκαθορισμένα ολιγομελή τμήματα (για το ski 6-9 άτομα και για το snowboard 5-8 άτομα), με βάση την ηλικία και το επίπεδο των χιονοδρόμων
 • Γεύμα (ορεκτικό, κυρίως πιάτο, σαλάτα και αναψυκτικό)
 • Ασφάλεια ταξιδιού και ασφάλεια αθλητικών ατυχημάτων
 • Φροντίδα και παρακολούθηση των παιδιών από συνοδούς του Σχολείου

Δεν περιλαμβάνεται το κόστος της κάρτας αναβατήρων - 12 ευρώ. Τα χρήματα για τις κάρτες αναβατήρων δίνονται στους συνοδούς, με την παράδοση των παιδιών στο λεωφορείο.

Σημαντικές οδηγίες:

Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν ζεστά ρούχα (περισσότερα λεπτά στρώματα), αδιάβροχο παντελόνι, ορειβατικές μάλλινες κάλτσες (μέχρι το γόνατο), αδιάβροχα γάντια, να έχουν μαζί τους σνακ και νερό για το διάλειμμα, σκούφο, μάσκα σκι ή γυαλιά ηλίου, αντιηλιακό και liposan για τα χείλη.  Επίσης, σε ένα σακίδιο πλάτης (με φαρδιές τιράντες) πρέπει να έχουν ένα επιπλέον μπλουζάκι και δύο επιπλέον ζευγάρια κάλτσες.

 

Όροι συμμετοχής στην εξόρμηση:

 1. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητο να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, στο γραφείο των Ειδικών Προγραμμάτων (κτίριο ΚΑΠΠΣ, 1ος όροφος, τηλ. 210.6726452), ή αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής με fax (210.6744970) ή email (specialprograms@haef.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  Η  εξόφληση του ποσού θα πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που θα λάβετε ηλεκτρονικά από το Λογιστήριο μαζί με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
  Σημειώστε ότι η Δήλωση Συμμετοχής φέρει χαρακτήρα δεσμευτικό για τη χρέωση του παιδιού με το κόστος της εκδρομής Η ακύρωση συμμετοχής μετά την Παρασκευή, 26/1/18, στις 14:00, πιθανόν να επιφέρει ολική ή μερική χρέωση ανάλογα με την δυνατότητα ακύρωσης των κρατήσεων και λοιπών χρεώσεων.
 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της εξόρμησης λόγω κακών καιρικών συνθηκών οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν την Παρασκευή, 26/1/18.
 3. Οι συνοδοί έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την τοποθεσία εξόρμησης ή να τροποποιήσουν το πρόγραμμα σε περιπτώσεις κακοκαιρίας και έκτακτης ανάγκης.
 4. Ακύρωση της δήλωσης μπορεί να γίνει το αργότερο ως τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 26/1/18,  διαφορετικά θα θεωρείται ότι το μέλος συμμετείχε στην εξόρμηση.