Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Στις 12 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο 35ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός.  Στο φετινό Μαραθώνιο θα λάβει μέρος μαζικά η Κολλεγιακή οικογένεια (μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι και φίλοι του Σχολείου) με 770 δρομείς.

 

Στον «Κολλεγιακό Μαραθώνιο» μπορούμε –και πρέπει– να δώσουμε όλοι το «παρών» και ως «υποστηρικτές» των δρομέων, με δωρεές για το Ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου μας,  ενισχύοντας αυτή την αθλητική/κοινωνική προσπάθεια. Οι δωρεές γίνονται και ηλεκτρονικά με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω Διαδικτύου.

 

Πέρυσι το Κολλέγιο βράβευσε:

 

  1. Το δρομέα που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό δωρεών και το μεγαλύτερο συνολικό ποσόν δωρεών.

  2. Τους δρομείς που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη συλλογική δωρεά.

Συμμετέχοντας στον «δικό μας Μαραθώνιο» –είτε ως δρομείς, είτε ως δωρητές–  υπογραμμίζουμε έμπρακτα τη σημασία του Προγράμματος Υποτροφιών.  Για το σχολικό έτος 2015-2016 το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΕΕΙ χορήγησε οικονομική βοήθεια ύψους πλέον των €4.000.100 σε 793 μαθητές.

Με το «δικό μας Μαραθώνιο» συμβάλλουμε στην προβολή/διάδοση της αξίας της «Δια βίου άθλησης - άσκησης», δίνουμε έμπρακτα ένα συλλογικό παράδειγμα εθελοντισμού και υλοποιούμε το διαχρονικό κοινωνικό νόημα του «Πνεύματος του Κολλεγίου».