ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Χορτοφαγία ένας Τρόπος Διατροφής

Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέατος (βοδινού, πουλερικών, ψαριού) και κατ' επέκταση των υποπροϊόντων τους. Στο εργαστήριο αυτό που είναι αφιερωμένο στη χορτοφαγία (veganism), χωρίς όμως να αποκλείουμε εντελώς τη χρήση αυγών και γάλακτος (γαλακτοχορτογαφία), ανακαλύπτουμε ξανά τις συνταγές της ελληνικής αλλά και διεθνούς κουζίνας μέσα από ένα χορτοφαγικό πρίσμα.
Κωδικός Μαθήματος: 386.1
Καθηγητής/Καθηγήτρια: Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
έναρξη 5/10/2020, Δευτέρα / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 εβδομάδες