ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα είναι συνδεδεμένη με τη μεσογειακή διατροφή. Η ποικιλία και η ποιότητα των υλικών της με τους σωστούς συνδυασμούς μας δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, που είναι η βάση των ελληνικών συνταγών, τα αρώματα που μας προσφέρει η γη της: ρίγανη, θυμάρι, δάφνη, δεντρολίβανο, λεμόνι, είναι συστατικά που μας δίνουν τη χαρακτηριστική γεύση σε κάθε πιάτο και όχι μόνο … Η μεγάλη ποικιλία τυριών, η καλή ποιότητα των λαχανικών και τα ιδιαίτερα μπαχαρικά της κάνουν την ελληνική κουζίνα μοναδική. Σας περιμένουμε για έναν κύκλο με άρωμα Ελλάδας με τοπικές κουζίνες και λιχουδιές από κάθε άκρη της.
Κωδικός Μαθήματος: 385.2
Καθηγητής/Καθηγήτρια: Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
έναρξη 9/12/2019, Δευτέρα / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 εβδομάδες