Κατάλογος Διδασκόντων

Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
Σπούδασε οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.
< 1 >