Εντυπωσιακά αποτελέσματα από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικά έσοδα για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Με δύο μήνες εντατικής προετοιμασίας, εκατοντάδες πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες από γονείς και γονείς αποφοίτων που εργάζονται αδιάκοπα στα 6 εργαστήριά μας, τo Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο παραδοσιακή διοργάνωση των Επιτροπών Γονέων και Γονέων Αποφοίτων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών καθώς και τη μοναδική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν και οι 7 σχολικές μονάδες.

Πάνω από 250 εθελοντές προσφέρουν τον πολύτιμο χρόνο τους, 600 υποστηρικτές ενισχύουν τη διοργάνωση και ολόκληρη η Κολλεγιακή οικογένεια προωθεί τον εθελοντισμό μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, τιμώντας και ενισχύοντας το όραμα των ιδρυτών, των ευεργετών και μεγάλων δωρητών του Κολλεγίου. Πάνω από 20 διαφορετικά τμήματα και δραστηριότητες προσφέρονται σε περισσότερους από 4.000 επισκέπτες, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών με έσοδα που ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ πλέον της σημαντική στήριξης σε είδος από επιχειρήσεις και μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας, εξασφαλίζοντας την οικονομική ενίσχυση οικογενειών μαθητών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή που στηρίζει μαθητές και τις οικογένειές τους δημιουργούμε μια σύγχρονη, ανοικτή, ποικιλόμορφη μαθητική κοινότητα. Δίνουμε το παράδειγμα και έναυσμα στα παιδιά μας, τους απόφοιτους και την ευρύτερη Κολλεγιακή οικογένεια να συνεχίζουν προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.