Κοινή συνεδρίαση Συμβουλίων στη Νέα Υόρκη - Εκδηλώσεις με αποφοίτους

Την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κοινή συνεδρίαση του έτους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Κολλεγίου Αθηνών στη Νέα Υόρκη. Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας, συζητήθηκε η πρόοδος που επετεύχθη κατά το περασμένο ακαδημαϊκό έτος και ετέθησαν οι στρατηγικοί στόχοι για το μέλλον.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Διευθυντής/ President του Κολλεγίου Αθηνών κ. Richard Jackson και οι κ.κ. Μαίρη Τριανταφύλλου, Διευθύντρια του Development Office και Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing, που παρουσίασαν τον απολογισμό των πεπραγμένων στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.

  
    

Παράλληλα, την Τετάρτη, 20 και την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, διοργανώθηκαν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις με καλεσμένους, φίλους και αποφοίτους του Σχολείου που σπουδάζουν και εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώθηκαν από το Σχολείο, τα δύο Συμβούλια, τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού αλλά και το παράρτημα του Συλλόγου στις ΗΠΑ (SAKA USA).


Στόχος ήταν η δραστηριοποίηση της κοινότητας των αποφοίτων, ως πρεσβευτών του Σχολείου στις ΗΠΑ, η σύσφιξη των σχέσεων των μελών του SAKA USA με το Σχολείο και η μεταξύ τους επικοινωνία και συνεργασία.