Βραβεία Αριστείας 2019

Το Κολλέγιο απονέμει τα Βραβεία Αριστείας (Merit Awards) με σκοπό τη στήριξη της αριστείας και της αξιοκρατίας για τους μαθητές που διακρίνονται για τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, το ήθος και τη διαγωγή τους. Τα Βραβεία Αριστείας θεσπίστηκαν το 2018 και επιβραβεύουν μαθητές που ήδη φοιτούν στο Σχολείο, στις τάξεις της Γ’ Γυμνασίου και της Β’ Λυκείου ή ΙΒ1. Κριτήρια επιλογής των μαθητών είναι η βαθμολογία των δύο προηγουμένων ετών (αθροιστικά), το ήθος και η διαγωγή τους. Κάθε χρόνο απονέμονται συνολικά τέσσερα Βραβεία Αριστείας, ένα για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα (Γυμνάσιο και Λύκειο) του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού ή και περισσότερα σε περιπτώσεις ισοβαθμίας.

Σε κάθε μαθητή επιδόθηκε βεβαίωση που πιστοποιεί την άριστη επίδοση, το ήθος και τη διαγωγή του καθώς και χρηματικό έπαθλο 1.000€, το οποίο συμψηφίζεται με τα δίδακτρα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Το έπαθλο αποτελεί ευγενική δωρεά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Κωνσταντίνου Κανελλόπουλου (’82).

 

Οι μαθητές που βραβεύθηκαν με το Βραβείο Αριστείας (Merit Award) για τη διετία 2017-2019 είναι:

Γ΄ Γυμνασίου

ΚΑ: Φούφας Φίλιππος – Χρήστος

ΚΨ: Βουδούρη Σωφρονία – Ευφροσύνη

 

Β΄ Λυκείου/ΙΒ1

ΚΑ: Μαχαίρα Ελισάβετ

ΚΨ: Στεφάνου Στυλιανή

ΙΒ1: Αβραμίδου Νικολέτα

ΙΒ1: Τομάζου Ελεονόρα

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου, απονεμήθηκαν Βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη χρονιά.