Στο Μποδοσάκειο Διδακτήριο στην Κάντζα θα πραγματοποιηθούν οι Εισαγωγικές Εξετάσεις 2020-2021

Αγαπητοί γονείς των υποψηφίων μαθητών/τριών για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις 2020-2021,

σας ανακοινώνουμε ότι οι Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Α΄ Γυμνασίου, την Α΄ Λυκείου και το IB1 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020, ώρα έναρξης 09:00 π.μ. (ώρα προσέλευσης 08:30 π.μ.)

Ο χώρος, όμως, των Εξετάσεων θα είναι το Μποδοσάκειο Διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών, στην Κάντζα Παλλήνης Αττικής (Τ.Κ. 153 51) και όχι το campus Ψυχικού, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο λόγος της αλλαγής του χώρου είναι ότι, όπως ίσως θα έχετε ενημερωθεί από τον Τύπο, μετά από διαβουλεύσεις με τις αρμόδιες αρχές και με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας και Παιδείας, τα σχολεία του Ε.Ε.Ι. στο campus του Ψυχικού (Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο-Λύκειο / ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού, Νηπιαγωγείο «Ι. Μ. Καρράς») θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 3 έως και 8 Μαρτίου 2020.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε μέχρι σήμερα καμία περίπτωση ασθενούς μαθητή/τριάς μας ή εργαζομένου από τον νέο κορονοϊό σε κανένα από τα σχολεία μας, οι εγκαταστάσεις των οποίων απολυμάνθηκαν για εντελώς προληπτικούς λόγους, στις 1-2 Μαρτίου 2020.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα ακόλουθα:

  1. Οδηγίες μετάβασης στο Μποδοσάκειο Διδακτήριο στην Κάντζα, είτε με αυτοκίνητο είτε με τον Προαστιακό, θα βρείτε επισυναπτόμενες στα σχετικά αρχεία. 
  2. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα προσφερθεί υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς με mini bus από τον σταθμό του Προαστιακού προς στο Μποδοσάκειο Διδακτήριο, από τις 8:00 π.μ.
  3. Μετά την άφιξη στο Μποδοσάκειο Διδακτήριο οι υποψήφιοι μαθητές/τριες θα οδηγούνται στις αίθουσες εξέτασης. Τους γονείς, εφόσον επιθυμούν να παραμείνουν στην Κάντζα, θα συνοδεύσουμε στο Λάτσειο Διδακτήριο, όπου θα υπάρξει χώρος υποδοχής με καφέ/αναψυκτικά και καντίνα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας για την αλλαγή του χώρου των Εισαγωγικών Εξετάσεων 2020, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Κολλέγιο Αθηνών.

Η ασφάλεια των μαθητών/τριών και των εργαζομένων μας καθώς και των υποψηφίων μαθητών/τριών και των οικογενειών τους είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα.

Ψυχικό, 03 Μαρτίου 2020