Καλλιτεχνική έκθεση μαθητών του ΙΒ2

Για μία ακόμη χρονιά, οι τελειόφοιτοι του μαθήματος Arts του Τμήματος International Baccalaureate του Κολλεγίου Ψυχικού εντυπωσίασαν με τα έργα τους, που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη, 27 Μαρτίου στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ στο πλαίσιο της Έκθεσης ΙΒ2 “The Arts” 2019.

 
 

Η έκθεση αυτή είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του ΙΒ και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να αναδείξουν δημιουργίες τους που φιλοτέχνησαν κατά τη διάρκεια των περασμένων δύο ετών, μετά από εκτεταμένη έρευνα και εργασία και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Η εφετινή έκθεση περιελάμβανε έργα των μαθητών των Εικαστικών Τεχνών και του Θεάτρου και ανέδειξε τη μεγάλη προσπάθεια και την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται παραδοσιακά από το Σχολείο μας στον χώρο των Τεχνών.

 
   

Χαιρετισμούς στα εγκαίνια απηύθυναν ο Συνδιευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Απόστολος Αθανασόπουλος και η Διευθύντρια Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κα Αναστασία Παπακωστοπούλου.

 

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η College Symphony Orchestra Κολλεγίου Αθηνών- Κολλεγίου Ψυχικού, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Παπαγιαννάκι.