Στηρίξτε το Κολλέγιο

Γιατί να στηρίξετε το Κολλέγιο;

Η υποστήριξή σας ενδυναμώνει τους μαθητές μας. Τους βοηθά να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία και τα ταλέντα τους. Εξασφαλίζει ακαδημαϊκές παροχές, εξωσχολικές δραστηριότητες, αφοσιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και ουσιαστικές υπηρεσίες που προετοιμάζουν τους αποφοίτους μας ώστε να αναπτύξουν δράση που θα έχει εξαιρετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Αποτελεί δέσμευσή μας η διατήρηση της ισορροπημένης αριστείας στο Κολλέγιο Αθηνών. Καθώς πλησιάζουμε στην 100ή επέτειο από την ίδρυση του Κολλεγίου, η πρόκλησή μας είναι να τηρήσουμε αυτήν την υπόσχεσή μας και να διαφυλάξουμε την ξεχωριστή αυτή εκπαίδευση για μελλοντικές γενιές μαθητών.

Βασιζόμαστε σε εσάς για να διατηρήσουμε την παράδοση του Κολλεγίου Αθηνών ζωντανή. Κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, συμβάλλει στην υποστήριξη των  μαθητών μας και διασφαλίζει την εξέλιξη του Κολλεγίου για να υπηρετήσει τις επόμενες γενιές.

Η ομάδα του Development Office βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε τον τύπο δωρεάς που σας εκφράζει. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 6798217-8 ή επικοινωνήστε στο email development@haef.gr. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη γενναιοδωρία σας και την πολύτιμη υποστήριξή σας.