Θεατρική παράσταση "Συρανό ντε Μπερζεράκ"

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019
11:30 - 13:30

Η Επιτροπή Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου σας προσκαλεί σε μία παράσταση για μικρούς και μεγάλους που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για τα μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα. 

Συρανό ντε Μπερζεράκ
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 11:30 π.μ. 
Θέατρο Κάππα - Παιδική σκηνή
Κυψέλης 2 113 62 Αθήνα

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές της παράστασης «Το αγόρι με τη βαλίτσα», ο αγαπημένος σκηνοθέτης και σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς παρουσιάζει μια παράσταση-πρόταση που ζωντανεύει, συνδυάζοντας επί σκηνής ηθοποιούς, χορευτές, ζωντανή μουσική και σύγχρονο θέατρο σκιών, ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, το αριστούργημα του Edmond Rostand «Συρανό ντε Μπερζεράκ», στην ευρηματική διασκευή για παιδιά του Jo Roets, σε απόδοση - προσαρμογή της Χαράς Γιαννακοπούλου. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας.

Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, θα ερμηνεύσει μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, φέρνει ζωντανά στη σκηνή τη μουσική του «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο! Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Χρήστος Καπενής, Φάνης Παυλόπουλος. Μαζί τους οι χορευτές Κατερίνα Γεβετζή και Ναπολέων Μανάτος. Η χορογράφος Αντιγόνη Γύρα ζωντανεύει με μαγικό τρόπο επί σκηνής εικόνες του έργου, με χορευτές από την ομάδα της «Κινητήρας-Χοροθέαμα».

Τιμή εισιτηρίου 15€ 
Για αγορά εισιτηρίων πατήστε το link https://www.eventora.com/el/Events/Cyrano-Kappa

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Δείτε περισσότερα εδώ