Θεατρική παράσταση "Ωνάσης - Τα θέλω Όλα"

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
20:30 - 23:30

Η Επιτροπή Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών σας προσκαλεί στην πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή από τις Θεατρικές Σκηνές σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή σε δύο παραστάσεις:

 

Ωνάσης - Τα θέλω Όλα
Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 105 64 Αθήνα

 

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 8.30 μ.μ.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 8.30 μ.μ.

 

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, αποτελεί μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση. 

Στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στον ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τιμές διαθέσιμων εισιτηρίων: 100 €, 80 €, 50 €, 30 €, 20 €. Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων και αγορά εισιτηρίων σύντομα. Τ: 210-6798217, 218 Ε: specialevents@haef.gr

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων των παραστάσεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να προσέλθετε στην παράσταση μισή ώρα πριν από την έναρξη. Μετά την έναρξη της παράστασης δεν επιτρέπεται η είσοδος, παρά μόνο στο διάλειμμα.