Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο ΘΑΛΗΣ» - Δήλωση Συμμετοχής

Ψυχικό, 10 Οκτωβρίου 2019

 

Προς

τους γονείς των μαθητών και μαθητριών

του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) διοργανώνει φέτος τον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:00.

 

Ο τόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους μαθητές και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου, μόλις γνωστοποιηθεί από την ΕΜΕ.

 

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και της β΄ και γ΄ τάξης των Γυμνασίων της χώρας. Οι μαθητές που θα διακριθούν στον Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» προκρίνονται στην επόμενη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020. Οι διακριθέντες στη φάση αυτή θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 22 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να επιλεγεί μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 37η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2020), στην 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2020) και στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρωσία, Ιούλιος 2020).

 

Θεωρώντας πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας τη συμμετοχή τους στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, με χαρά θα συμπεριλάβουμε και το δικό σας παιδί στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα βεβαιωθεί με την επιστροφή της συνημμένης δήλωσης στην αντίστοιχη Γραμματεία της τάξης που φοιτά το παιδί σας,

 

μέχρι τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019.

Η μετακίνηση προς και από το Εξεταστικό Κέντρο θα γίνει με ευθύνη των γονέων των μαθητών.

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Γιαννουλάτος

Διευθυντής Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού