Άλλες δραστηριότητες

 

Άλλες δραστηριότητες

Περιοδικό "ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ"

Ετήσιο περιοδικό ποικίλης ύλης που εκδίδεται λίγο πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς και διανέμεται ως αναμνηστικό σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας. Περιέχει τα πορτραίτα των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης κατά τμήμα, ομαδικές εργασίες των παιδιών ανά τμήμα αλλά και εργασίες από μαθητικές δραστηριότητες καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Καλλιτεχνικά, στη Φυσική Αγωγή, στη Μουσική, στη Βιβλιοθήκη και στο Θέατρο.

Επίσης, μια ενότητα του περιοδικού αφιερώνεται στη Μαθητική Κοινότητα, με σκοπό να ενημερώσει για όλη την κοινωφελή δράση που είχε αλλά και για τη συμβολή της σε θέματα που αφορούν στη Σχολική Ζωή και τη βελτίωσή της.   


Ψυχαγωγικές, μορφωτικές και λοιπές δραστηριότητες

Από το Σχολείο, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ή από τη Μαθητική Κοινότητα οργανώνονται ψυχαγωγικές ή επιμορφωτικές δραστηριότητες, όπως ο αποκριάτικος χορός, η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και το πικ-νικ, οι αθλητικές εκδηλώσεις κ.ά. Όλες οι δραστηριότητες των μαθητών του Κ.Ψ. γίνονται με εποπτεία και ευθύνη των εκπαιδευτικών του.