Ευχαριστήρια επιστολή από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»

Με μεγάλη χαρά λάβαμε ευχαριστήρια - ενημερωτική επιστολή από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», ύστερα από τη συμμετοχή μας στη δράση «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε».  

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, στην οποία αρωγός ήταν και το Σχολείο μας, ήταν η παράδοση δεκατριών αμαξιδίων και ενός ειδικού μηχανήματος ανύψωσης αμαξιδίων σε παιδιά και συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη.

Το Σχολείο μας, κατά το σχολικό έτος 2019 – 2020, ύστερα από συναπόφαση της Μαθητικής Κοινότητας και της Διεύθυνσης, αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτή τη δράση και κατάφερε να συγκεντρώσει επ΄τα σακούλες κήπου με πλαστικά καπάκια τα οποία και παρέδωσε. Επίσης, αποφασίστηκε η εκ νέου συμμετοχή του Σχολείου μας στη δράση και την επόμενη σχολική χρονιά.

Σε τέτοιου είδους δράσεις οι οποίες αναδεικνύουν την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και προωθούν την κοινωνική ευαισθησία, το Σχολείο μας πάντοτε θα συμπορεύεται και θα στηρίζει, αποδεικνύοντας έμπρακτα και ουσιαστικά την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο αλλά και την περιβαλλοντική του ευαισθησία.