Διάκριση του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας

Η μαθητική επιχείρηση «Medinow» που δημιούργησε ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού σημείωσε μία ακόμη διάκριση, καθώς προκρίθηκε στην τελική δεκάδα του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, διαδικτυακά.

Η εφαρμογή «Medinow» εστιάζει στο πρόβλημα της περιορισμένης πρόσβασης των πολιτών σε δομές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ειδικά στην περιφέρεια. Η μαθητική επιχείρηση «Medinow» συνδέει άμεσα τον χρήστη με τον ιατρό και απευθύνεται τόσο σε επισκέπτες που κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα όσο και σε μόνιμους κατοίκους της χώρας μειώνοντας τον χρόνο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών, ο οποίος αποτελεί τον πιο κρίσιμο ίσως παράγοντα για τη θετική έκβασή τους.

Πολλά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στους μαθητές μας, καθώς και στους Καθηγητές – Συμβούλους του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, κ. Αθανάσιο Καραμήτσα, κ. Ελένη Μαρκοπούλου και κ. Παναγιώτη Στατήρη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Ομίλου στην τελική φάση του Διαγωνισμού!