ΙΒ1 - Επίδοση Ελέγχων 1ου τετραμήνου

 

 

 

Προς τους γονείς και κηδεμόνες
των μαθητών και μαθητριών
του 1ου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme
του Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού

21 Ιανουαρίου 2020

 Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών του 1ου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) στα μαθήματα του ΙΒ DP και του ελληνικού προγράμματος (Νεοελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Ιστορία και Φυσική Αγωγή) για το Α΄ τετράμηνο (γραφείο 201, κτήριο ΙΒ, κ. Α. Γιαννουλοπούλου). Την ίδια ημέρα, από τις 16:15΄ έως τις 19:15΄ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τους καθηγητές στις αίθουσες του κτηρίου ΙΒ και του Μπενακείου. Σας αποστέλλουμε συνημμένα τον αναλυτικό κατάλογο με τις αίθουσες στις οποίες θα δεχθούν οι καθηγητές τους γονείς των μαθητών την ημέρα αυτή.

Επιπλέον, από τις 15:00 της Τρίτης, 4 Φεβρουαρίου 2020 μπορείτε να έχετε και ηλεκτρονικά πρόσβαση στη βαθμολογία του γιου/της κόρης σας μέσω της εφαρμογής So Simple (την οποία χρησιμοποιούσατε για τις συναντήσεις σας με τους Διδάσκοντες) ως ακολούθως:

1. Πληκτρολογήστε σε έναν browser (Mozilla Firefox, Google Chrome) την ιστοσελίδα www.haef.gr και πατήστε τον σύνδεσμο Γονείς -> Βαθμολογίες Μαθητών κάνοντας χρήση των κωδικών σας.
2. Επιλέξτε το όνομα του γιου/της κόρης σας.
3. Επιλέξτε το πεδίο Συνημμένα -> Έλεγχος Προόδου 2019-2020: Student Assessment – 1st Period –>  Λήψη ή Προβολή.

Την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 τα μαθήματα θα λήξουν κανονικά, δηλαδή στις 15:25 και τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 15:40. Η είσοδος στο campus θα ξεκινήσει από τις 16:00, προκειμένου να διευκολυνθεί η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβει ο γιος / η κόρη σας τον έλεγχό του / της, αυτό θα είναι δυνατό μετά το τέλος της σχολικής ημέρας την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, μόνο αν ο μαθητής / η μαθήτρια παραδώσει στη Γραμματεία του ΙΒ DP το παρακάτω έντυπο υπογεγραμμένο από εσάς.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το campus του Σχολείου είναι χώρος όπου απαγορεύεται το κάπνισμα!

 

Με εκτίμηση.

 

Αναστασία Παπακωστοπούλου
Διευθύντρια Ιδιωτικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Σοφία Αρδιτζόγλου
IBDP Coordinator 

 Σχετικά Αρχεία