Ημέρα Καθαρισμού του Βυθού

Στο πλαίσιο του φετινού κολλεγιακού έτους που είναι αφιερωμένο στην προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργό οικολογική αντίληψη, τα Ειδικά Προγράμματα του ΕΕΙ διοργανώνουν «Ημέρα Καθαρισμού του Βυθού», την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, για μαθητές άνω των 14 ετών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχουν τα παιδιά στον καθαρισμό βυθού, είναι να λάβουν μέρος στο μάθημα αυτόνομης κατάδυσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 από τις 11.00 έως τις 14.00 στο Κολυμβητήριο «Τζων Γαβριήλ» - Κολυμβητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Προκοπίου», στο
campus του Ψυχικού.

Η «Ημέρα Καθαρισμού του Βυθού» και το μάθημα αυτόνομης κατάδυσης είναι προσφορά των Ειδικών Προγραμμάτων.

Για τους μαθητές του 
International Baccalaureate Diploma Programme, η συμμετοχή τους στην Ημέρα Καθαρισμού θα συνυπολογιστεί στο Πρόγραμμα C.A.S. ως Activity & Service.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία των Ειδικών Προγραμμάτων (εντός των εγκαταστάσεων του Ε.Ε.Ι. επί της οδού Στεφάνου Δέλτα αρ. 15, στο Ψυχικό, κτίριο ΚΑΠΠΣ, 1ος όροφος), Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:30, τηλ. 210.6798192, ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.haef.gr/el/SpecialPrograms.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο να κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, στη Γραμματεία των Ειδικών Προγραμμάτων ή να αποσταλεί με fax (210.6744970) ή email (specialprograms@haef.gr).

 

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο να συνυποβληθεί εντελώς πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση για την ικανότητα του μαθητή να συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση.