Εκδρομή στο Sport Camp - 29/11/19

Τα Ειδικά Προγράμματα διοργανώνουν εκδρομή για μαθητές Γυμνασίου στο Sport Camp (http://www.sportcamp.gr/en), στο Λουτράκι, έναν ιδανικό προορισμό που συνδυάζει το φυσικό περιβάλλον με αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, την Παρασκευή, 29/11/19.

Σε άρτιες αθλητικές υποδομές όπου συνδυάζεται η άθληση με το παιχνίδι, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ,
beach volley και τοξοβολία.  Σε περίπτωση κακοκαιρίας το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των κλειστών εγκαταστάσεων.  Τα προγράμματα υλοποιούνται από γυμναστές του Σχολείου, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Αλέξανδρος Σταυρακάκης.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ στο ΨΥΧΙΚΟ στις 08:30.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ στο ΨΥΧΙΚΟ στις 16:30.


Όροι συμμετοχής στην εξόρμηση:

  1. Το κόστος μιας εξόρμησης είναι €65,00 και περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, φαγητό σε lunchbox, ασφάλιση και οργάνωση δραστηριοτήτων από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
  2. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητο να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 22  Νοεμβρίου 2019, στο γραφείο των Ειδικών Προγραμμάτων (κτίριο ΚΑΠΠΣ, 1ος όροφος, τηλ. 210.6726452), ή αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής με fax (210.6744970) ή email (specialprograms@haef.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η  εξόφληση  του ποσού των €65,00  θα πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που θα λάβετε ηλεκτρονικά από το Λογιστήριο μαζί με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Σημειώστε ότι η Δήλωση Συμμετοχής φέρει χαρακτήρα δεσμευτικό για τη χρέωση του παιδιού με το κόστος της εκδρομής .  Η ακύρωση συμμετοχής μετά την Τετάρτη, 27/11/19, στις 14:00, πιθανόν να επιφέρει ολική ή μερική χρέωση ανάλογα με την δυνατότητα ακύρωσης των κρατήσεων και λοιπών χρεώσεων.
  3.  Αν δεν υπάρξουν συμμετοχές η εξόρμηση αναβάλλεται και οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται την  πριν την ημέρα της εξόρμησης.
  4. Οι καθηγητές-συνοδοί των παιδιών έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν την τοποθεσία εξόρμησης σε περιπτώσεις κακοκαιρίας και έκτακτης ανάγκης.
  5. Ακύρωση της δήλωσης μπορεί να γίνει το αργότερο ως τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 27/11/19, διαφορετικά θα θεωρείται ότι το μέλος συμμετείχε στην εξόρμηση.