Αθλητικές Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΕΙΑ
Τα Δέλτεια είναι η κορυφαία αθλητική εκδήλωση του Κολλεγίου και τελούνται στη μνήμη του Στεφάνου Δέλτα. Πραγματοποιούνται εσωτερικοί τελικοί αγώνες στίβου, που μετέχουν μαθητές και μαθήτριες  Γυμνασίων – Λυκείων με τις καλύτερες επιδόσεις της τρέχουσας Σχολικής Χρονιάς.  Διεξάγονται στο Στάδιο Στεφάνου Δέλτα, στο Ψυχικό.

ΓΑΒΡΙΗΛΕΙΑ
Τα Γαβριήλεια είναι οι εσωτερικοί τελικοί αγώνες κολύμβησης που μετέχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων – Λυκείων με τις καλύτερες επιδόσεις της τρέχουσας Σχολικής Χρονιάς. Διεξάγονται στο Κολυμβητικό Κέντρο “Αλεξάνδρα Προκοπίου” και Κολυμβητήριο “Τζων Α. Γαβριήλ” στο Ψυχικό. Τελούνται στη μνήμη Τζών Α. Γαβριήλ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΕΙΑ
Τα Αθανασιάδεια είναι οι εσωτερικοί τελικοί αγώνες στίβου, που μετέχουν μαθητές και μαθήτριες  των Δημοτικών Σχολείων με τις καλύτερες επιδόσεις της τρέχουσας Σχολικής Χρονιάς.  Διεξάγονται στο Στάδιο Αλέξανδρου Αθανασιάδη στην Κάντζα. Τελούνται στη μνήμη Αλέξανδρου Αθανασιάδη.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Οι Κολυμβητικοί αγώνες Δημοτικών σχολείων, είναι οι εσωτερικοί τελικοί αγώνες κολύμβησης που μετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων με τις καλύτερες επιδόσεις της τρέχουσας Σχολικής Χρονιάς. Διεξάγονται στο Κολυμβητικό Κέντρο “Αθηνούλα Μαρτίνου” στην Κάντζα. Τελούνται στη μνήμη Αθηνούλας Μαρτίνου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΕΩΝ

Είναι τα πρωταθλήματα Volleyball, Basketball, Handball, Ποδόσφαιρου, Κολύμβησης και Στίβου μεταξύ των τμημάτων των τάξεων.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ

Οι Αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος είναι εσωτερικοί αγώνες δρόμου αντοχής σε ανώμαλο έδαφος, που μετέχουν μαθητές και μαθήτριες όλων των Σχολικών βαθμίδων.  Διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές στα Campus του Κολλεγίου, στο Ψυχικό και στην Κάντζα.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Το Τουρνουά τένις είναι ετήσιο τουρνουά που διεξάγεται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.  Απευθύνεται σε όλη την Κολλεγιακή Οικογένεια και περιλαμβάνει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό και στην Κάντζα.

ΚΟΛΛΕΓΙΑΔΑ
Διήμερη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Περιλαμβάνει αγωνίσματα Στίβου, Κολύμβησης, Squash, Τουρνουά Ping-Pong και ομαδικά αθλήματα (Volleyball, Basketball, Handball, Beach Volley και Ποδόσφαιρο).  Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια του Κολλεγίου με στόχους: την ευγενή άμιλλα και τη δια βίου άσκηση. Διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ψυχικού.