Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 37ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός. Το Κολλέγιο λαμβάνει μέρος τα οκτώ τελευταία χρόνια στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή. Στον περσινό Μαραθώνιο έλαβε μέρος μαζικά η Κολλεγιακή οικογένεια (μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι και φίλοι του Σχολείου) με 640 δρομείς. Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα μορφή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Πρόγραμμα Υποτροφιών.


Η συμμετοχή στο Μαραθώνιο γίνεται με δύο τρόπους: 

ΩΣ ΔΡΟΜΕΙΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ στο Μαραθώνιο Αθήνας 2019 ή στους δρόμους 5.000μ. και 10.000μ. της ίδιας διοργάνωσης, καθώς επίσης και στον Αγώνα Δρόμου 1.200μ. Παιδιών. 

ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ, ενισχύοντας αυτήν την αθλητική και κοινωνική προσπάθεια των δρομέων μας με δωρεές για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. 

Είναι σημαντικό να δώσουμε όλοι το «παρών» στον «Κολλεγιακό Μαραθώνιο». Συμμετέχοντας στον «δικό μας Μαραθώνιο» - είτε ως δρομείς, είτε ως υποστηρικτές δρομέων - συμβάλλουμε στην προβολή και διάδοση της αξίας της «Δια βίου άθλησης - άσκησης», υπηρετούμε το αθλητικό ιδεώδες και  αναδεικνύουμε έμπρακτα τις αξίες του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, διατηρώντας την παράδοση του Κολλεγίου ζωντανή.       

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να υποστηρίξετε τους δρομείς με δωρεά σας εδώ https://www.haef.gr/give/waystogive.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.